Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mit ábrázoljon vállalkozásod neon LED dekorációja?

Mit ábrázoljon vállalkozásod neon LED dekorációja?

A neon LED dekorációk az utóbbi években alapvető helyet szereztek maguknak az eladóterekben, kávézókban és irodákban. Ez az alternatív dekorációs megoldás nem csupán a környezet megvilágítására szolgál, hanem hatékony fizikai marketing eszközként is funkcionálhat, amely tökéletesen alkalmas üzenetek közvetítésére és az ügyfél hangulatának fokozására. Az azonban nem kis fejtörést okozhat, hogy pontosan mi szerepeljen céged neon LED dekorációján. Írásunkban hozunk pár példát, melyeket alkalmazva könnyedén tudod megragadni ügyfeleid tekintetét.

Logó vagy márkanév

A vállalkozásod vagy márkád logójának / nevének megjelenítése neon LED kivitelben önmagában is nyerő, hiszen egy menő dekorációs elemet vegyítesz jól felismerhető arculati elemeiddel, így kialakítva egy maradandó benyomást, amely akár meghatározó oka is lehet a kuncsaft későbbi visszatérésének. Jelenítsd meg bátran logódat élénk-, de az arculatodnak megfelelő színekben, és merj elrugaszkodni az eddig megszokott megoldásoktól.

Vállalkozásod jelmondata vagy egy rá utaló idézet

A szavaknak igenis van erejük, képesek érzelmeket kiváltani és segítenek a személyes kötődés kialakításában, emiatt érdemes megfontolni egy olyan mottót vagy szövegrészt, ami azonos vállalkozásod hitvallásával. Legyen az egy vicces idézet kávézód falán, vagy egy inspiráló üzenet edzőtermed öltözőjében, a lényeg, hogy olyan idézetet vagy szöveget válassz, ami elgondolkodtatja, megnevetteti vagy meghökkenti vendégeidet.

Termékmegjelenítés

Ha forgalmazol valamilyen terméket, érdemes szétnézni legjobb eladásaid között, és kiválasztani belőlük egyet, amely vizuálisan jól reprezentálható és alkalmas arra, hogy egy neon LED dekoráció alapjául szolgáljon. A grafikai megjelenést igazítsd céged arculatához, a termék pedig legyen egyértelműen kivehető, hogy a helyiségbe lépve azonnal felismerhető legyen az ábrázolt termék.

Hangulat

Ha nem ragaszkodsz terméked, márkaneved vagy mottód megjelenítéséhez, akkor alternatívaként jó ötlet, ha egy a vállalkozásodra utaló hangulatot jelenítesz meg neon LED dekoráció formájában. Ha autókereskedő vagy, tedd a falra kedvenc versenypályád sziluettjét, építész irodádban tökéletesen mutat majd egy híres épület neon LED megfelelője, míg sminkeskéntvonzaná a tekinteteket egy vörösen izzó ajakpáron. A lényeg, hogy az ábrázolt hangulat összeegyeztethető legyen céged koncepciójával.

Jeles esemény vagy dátum

Autentikus, mégsem túl hivalkodó céges neon LED dekorációd oly módú kialakítása, amely vállalkozói utad egyik fontos pillanatát vagy dátumát örökíti meg. Engedd szabadjára a fantáziádat és alkoss olyan designt, ami mosolyt csal törzsvásárlóid arcára, vagy olyat, ami nosztalgiázásra készteti munkatársaidat.

Összességében a céges környezetben elhelyezett neon LED célja, hogy vállalkozásod azonosítható legyen a dekoráció által és továbbá az, hogy adjon valami plussz impulzust a rá tekintő embernek. Ha Te is szeretnél egy vállalkozásodhoz passzoló neon LED dekorációt vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy tervezd meg magad logó- vagy felirat tervezőnkben!