Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mi is az Neon LED?

Kornél
Mi is az Neon LED?
Mi az a Neon LED? Miért érdemes ezt a dekorációt választanod? Írásunkból kiderül!

Mi is az Neon LED?

 

Bizonyára Te is emlékszel a 70-es, 80-as vagy a 90-es évekből olyan reklámtáblára vagy feliratra, ami vonzotta tekinteted. A neon fényreklámok egyedi és megkapó fényükkel és formájukkal meghódították az egész világot, ám a modern társadalomban e nehezen előállítható és költséges terméknek leáldozni látszik. Napjainkban azonban kifejlesztettek egy alternatívát, amely visszaadja a Las Vegasi neon fényreklámok életérzését, ám a neon fénycsövekkel ellentétben megfelel a legkorszerűbb környezetvédelmi és energetikai elvárásoknak. Ez az újdonság a Neon LED!

Mi valójában a Neon LED?

 

A Neon LED „lelkét” az egymástól egyenlő távolságra szerelt LED fényforrások adják, melyek nagy Lumen értékkel kiválóan világítják be a teret. Itt jön azonban a csavar, hiszen önmagában egy jó minőségű LED szalag nem adja vissza a régi neonfények hangulatát, ezért a fényforrásokat egy speciális, főként szilikon alapanyagú, flexibilis csőbe vezetik, amely homályos anyagának köszönhetően tökéletesen megidézi a már jól ismert neon fényhatást.

Miért válasszam a Neon LED-et?

 

A Neon LED-ből készült logók és feliratok rendkívül energiatakarékosak, könnyen szállíthatók, flexibilis kialakításuk miatt szinte bármilyen alakra formálhatók, tökéletesen megidézik az autentikus neon lámpák és reklámok fényét akár többféle színben is, kialakításukból fakadóan nincs bennük gáz, így biztonságosak, továbbá beltéren is használhatók.

Kinek ajánlott a Neon LED?

 

Mindenkinek, aki szeretne egy szuggesztív, modern mégis ismerős dekorációt otthonába vagy vállalkozásába. Vállalkozásba? Naná! A 2020-as években hatalmas divat lett a Neon LED logók, feliratok és cégnevek használata! Ha kiraksz egy jól idézetet üzletedbe, vagy céged logóját a recepciós pult fölé hidd el, nem lesz olyan vásárlód / vendéged, aki ne emlékezne Neon LED dekorációdra!

Ha Te is szeretnél egy igazán dögös Neon LED dekorációt asztalodra vagy faladra nézz körül termékeink között vagy kérj egyedi ajánlatot Kapcsolat oldalunkon!