Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hogyan készül a Neon LED dekoráció?

Hogyan készül a Neon LED dekoráció?

Bizonyára Téged is számtalanszor magával ragadott már a modern Neon LED dekorációk lélegzetelállító stílusa és megjelenése. Ezzel együtt jogosan merülhet fel benned a kérdés, vajon hogy érhető el ez a hatás a régi neon technológia nélkül.

Ebből kifolyólag arra gondoltunk, bepillantást engedünk a kulisszák mögé és megmutatjuk hogyan készül az egyedi Neon LED dekoráció gyártó műhelyünkben!

 
  1. lépés: Grafikai tervezés

 

Profi grafikusaink számos mintát megalkottak már, hogy könnyedén válogathass kész kompozícióink közül, azonban sok esetben teljesen egyedi ötlettel keresnek meg minket. Ilyenkor az előzetes egyeztetések után grafikusaink profi tervező szoftver segítségével 0-ról készítik el  a megálmodott Neon LED digitális verzióját, amelyet úgy készítenek el, hogy az alapjául szolgáljon a gyártás során készülő dekorációnak.

A kész grafikai látványtervet egyeztetjük a megrendelővel, majd a validált terv alapján elkészülnek a gyártósoron lévő gépekhez készült vágásminták.

2. lépés: Plexi alap gyártása

A Neon LED dekoráció alapjául szolgáló plexit lézervágó segítségével alakítjuk ki a grafikai tervben szereplő mintázatnak megfelelően. A plexi anyag a vágás után a megrendelő kívánságának megfelelően maradhat víztiszta, de kaphat fekete vagy fehér bevonatot is. Ezt követően kialakításra kerülnek a fali távtartók vagy az asztali tartóelemek attól függően, hogy a kész Neon LED-et a falra vagy valamilyen bútorra kívánjuk elhelyezni.

3. lépés: A Neon LED szálak kialakítása

Ha a plexi háttér készen áll a Neon LED szálak applikálására, akkor a megrendelésben rögzítettek szerint kiválasztásra kerül a szálak színe, majd megkezdődik a minta vagy szöveg kialakítása. A magas minőségű Neon LED szálak egy sorban elhelyezkedő modern LED szalagból és egy a régi neon csövek gázzal töltött üvegét idéző hajlékony műanyag szálból állnak, melyeket a mintához vagy szöveghez igazítva profi dekoratőreink kézzel méretre vágnak, és a plexi alapra rögzítenek.

4. lépés: Elektronika szerelése és tesztelése

Ha a dekoráció minden eleme elkészült, akkor következhet a Neon LED szálak elektronikájának összekötése. A szálak kábeleit egy biztonságos táp adapterbe vezetjük, melyet forrasztunk majd szigetelünk, így összekötve a világító Neon LED szálakat a hálózati dugaljjal. Ezután professzionális áram teszterrel megmérjük a készülék áramfeszültségét, amely csak akkor kerülhet a vásárlóhoz, ha a megfelelő értékeket kapjuk a teszt során. Ezután a rendszert átvizsgáljuk, hogy minden a modern világítóberendezésekre vonatkozó érintésvédelmi előírásnak megfeleljen, majd kész dekorációt átadjuk csomagolásra.

5. lépés: Csomagolás és kiküldés

A kész Neon LED dekorációt egyedi csomagolásba helyezzük, majd az előzetes egyeztetés szerint csomagküldővel eljuttatjuk a megrendelőhöz vagy értesítjük a vásárlót a személyes átvétel lehetőségéről.

 

Most már tudod, hogyan készítjük el modern és lenyűgöző Neon LED dekorációinkat. Ha te is szeretnél egy hasonlóan gondos kezek között készült, minőségi és menő Neon LED-et nézz körül kész mintáink között vagy tervezz teljesen egyedi feliratot vagy logót weboldalunkon!