Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetési és szállítási feltételek

Fizetési, szállítási feltételek

Fizetési lehetőségek a neons.hu oldalon:

Bankkártya

  • A rendelés kifizetése a bankszámládhoz tartozó bankkártya megterhelésével történik. Az összeg a rendelés feladásakor kerül kifizetésre.
  • A „fizetés”-re kattintva megjelenik egy űrlap, amelyen fel kell tüntetni a bankkártya adatait. VISA, MasterCard típusú kártyákat fogadunk el.
  • Sikeres bankkártyás fizetés esetén a Simple rendszere üzenetet küld a sikeres tarnzakcióról!

Postai utánvét

  • A rendelés kifizetése a szállítás napján történik a csomag átvételekor készpénzben, vagy bankkártyás fizetéssel a kiszállítást végző futárnál.

Előre történő átutalás

  • Amennyiben az előre történő átutalást választod fizetési módnak, akkor a megrendelés során visszaigazolt összeget (termék(ek) ára + szállítási díj) a Plasmart Kft. bankszámlájára kell elutalni. A megrendelt termékek gyártását az összeg beérkezése után kezdjük meg. 
  • Előre történő utalás esetén a végösszeget az alábbi bankszámlára kérjük átutalni: Plasmart Kft - Takarékbank Zrt. -  50800111-15351883
  • Az átutalás kérjük minden esetben megadni a megrendelés számát, valamint a megrendelő nevét!
  • A terméket az összeg bankszámlára történő beérkezését követő 2-4 munkanapon belül postázzuk a részedre. A banki utalásnál a megjegyzés rovatban kérjük, hogy a vásárlás során kapott megrendelésszámot tüntesd fel!

Készpénzes fizetés

  • Személyes átvétel esetén lehetőséged van a csomag árát készpénzben, vagy bankkártyával fizetni telephelyünkön. Személyes átvételnél nem számolunk fel szállítási díjat! Telephelyünk címe: Plasmart Kft - 7627 Pécs, Vadász u. 54 (ART-IST Kreatív Csoport)

 

Szállítási díj és szállítási idő

Szállítási díj:  A Honlapon feltüntetett ár a szállítási szolgáltatás árát tartalmazza.

Szállítási idő: megrendeléstől számított 3-7 munkanap. Előre történő átutalás esetén 3-7 munkanap az összeg beérkezését követően.

 

Szállítási módok a neons.hu oldalon:

Házhozszállítás

A kiszállítást a Magyar Posta futárszolgálata (MPL) végzi. 

Amennyiben a kiszállítás időpontban a futár nem találja a címzettet a megadott szállítási címen, akkor értesítést hagy vagy megpróbálja másnap ismét kézbesíteni a csomagot.

A Magyar Posta az át nem vett csomagot a postán 5 napig tárolja, majd visszaküldi cégünk címére. Ez alatt az időszak alatt a csomagot az Értesítő szelvénnyel tudod átvenni a megadott postahivatalban.

 

Postán maradó csomag

Kiszállítás esetén lehetőséged van a csomagot Postán maradó csomagként kérni. A Magyar Posta e-mailben értesít  arról, hogy a rendelés elhagyta telephelyünket és átadtuk a Magyar Postának. Ebben az e-mailben egy linket is találsz, melynek segítségével nyomon követheted a csomag útját. A postás értesítést hagy a postaládában arról, hogy a csomag megérkezett a postára. Az értesítés tartalmazza a csomag számát, a posta és a címzett adatait. Az átvételhez be kell mutatni egy személyazonosságot igazoló dokumentumot. Az átvételre 5 nap áll rendelkezésedre.