Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Az öt legnépszerűbb Neon LED ikon

Az öt legnépszerűbb Neon LED ikon

A neon LED dekorációk sugározó fényük mellett képesek ikonikus atmoszférát teremteni. Nézzük meg, melyek azok az ikonok, amelyek a legtöbb embert azonnal elvarázsolják!

Szív

A szív a szerelem, a törődés és a mély érzések szimbóluma, nem véletlen, hogy neon LED kínálatunkban is szerepel a jól megszokott forma. A falra feltéve egészen egyedi hangulatot kölcsönözhet egy hálószobának.

Csillagok és bolygók

Az égbolt motívumai egyszerűen nem tudnak kimennek a divatból. A csillagok, bolygók és más égitestek visszafogott megjelenése neon LED köntösben egészen megigéző látványt nyújtanak szemlélőjének.

Egyedi feliratok

Naná, hogy jól mutat falunkon egy idézet, jelmondat vagy szleng, amely tökéletesen állít emlékművet egy kedves emléknek vagy eseménynek. Webáruházunkban nem csupán kész idézetek közül választhatsz, de létrehozhatod saját, teljesen egyedi szövegedet is!

Kaktuszok

A kaktusz hihetetlen népszerűségnek örvend neon LED berkekben, amely főként extravagáns kinézetének és zöld színének köszönhető. Tökéletes választás mexikói éttermeknek, kertészeteknek vagy kaktuszültetvényeknek.

Kávémotívumok

Talán a legsokfélébben felhasználható ikonok közé tartoznak, a különféle kávét / kávéspoharat idéző neon LED-ek, amelyek könnyedén beilleszthetők otthonunkba, irodánkba vagy kávézónkba.

Ha te is szeretnél választani ikonjaink közül, vagy késztetést érzel egyedi neon LED-ed megtervezésére, vedd fel velünk a kapcsolatot!