Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

4 tuti tipp vendéglátósoknak a tökéletes hangulat megteremtéséhez!

4 tuti tipp vendéglátósoknak a tökéletes hangulat megteremtéséhez!

Hoztunk is neked 4 tuti tippet, melyek segítségével olyan hangulatú hellyé tudod varázsolni éttermed, pubod vagy kávézód, amelyre minden ott megforduló vendég emlékezni fog.


Aki belekezd a vendéglátásba tudja, hogy sokszor olyan nüansznyi dolgokkal lehet megfogni a vendégeket, melyekre először nem is gondolnánk. Fontos az étel, a kiszolgálás minősége, a lokáció mégis a legtöbben az adott hely atmoszférájába szeretnek bele, amit pár trükkel te is úgy tudsz alakítani, hogy vendégeid biztosan vissza akarjanak térni hozzád. Hoztunk is neked 4 tuti tippet, melyek segítségével olyan hangulatú hellyé tudod varázsolni éttermed, pubod vagy kávézód, amelyre minden ott megforduló vendég emlékezni fog.

 

Első tipp: Legyél önazonos

Mielőtt nekilátnál a hely újragondolásának, létfontosságú, hogy tisztán lásd vállalkozásod és célcsoportod. Gondolkodj el, mik teszik egyedivé a te helyed és próbálj meg ráerősíteni erre a pár dologra. Fontos, hogy a hely atmoszférája összhangban legyen márkáddal, személyiségeddel és a kínált ételekkel / italokkal, így biztosan elkerülheted azt, hogy vendégeid kényelmetlenül érezzék magukat.

 

Második tipp: Használd a fényt a hangulat megteremtésére

A világítás az egyik, ha nem a legfontosabb szereplő az atmoszféra kialakításában. Egy okosan megvilágított helyiség és a megfelelő lámpák alkalmazása egészen egyedivé tudja varázsolni vállalkozásodat.

E világítások közül is kiemelkedik a Neon LED, amely különösen sokoldalú és figyelemfelkeltő, így ideális arra, hogy teljesen egyedi megjelenést kölcsönözzön az adott térnek. A hagyományos neonfényekkel ellentétben Neon LED energiatakarékos, egyáltalán nem veszélyes (hiszen nincsenek benne gázok), tartós és testre szabható így akár logód, jelmondatod vagy kedvenc vibe-od megjelenítésére is alkalmas. Hidd el, ha felteszel egy kreatív Neon LED-et a falra, azután minden vendéged rá fog kérdezni, hogy mikor adod már oda neki azt a remekművet! 

 

Harmadik tipp: A zene mindenek felett

A zene jelentős szerepet játszik egy vendéglátó ipari egység megítélésében. A megfelelő háttérzene önmagában képes bevonzani és megtartani vendégeket, így fontos, hogy kiemelten kezeld a tracklist összeállítását!

Próbálj olyan előadókkal és stílusokkal operálni, melyek visszatükrözik a hely hangulatát és nagy valószínűséggel tetszeni fognak vállalkozásod célcsoportjának.

 

Negyedik tipp: Legyen elegendő tér és komfort

A látvány- és hanghatások mellett a kényelem és a pozitíz térérzet alapvetően határozzák meg a hely megítélését. Lehet bármennyire jó a prezentált étel, vagy fülbemászó a zene, ha nehéz odaférni a pulthoz vagy félő, hogy összeroskadhat az ember alatt a szék. Ez esetben minden pozitív jellemző ellenére sem fogja magát jól érezni vendéged, ami gyors távozást és a visszatérés lehetőségének minimalizálását eredményezi. Válassz olyan bútorokat, melyekben akár több órán keresztül is kényelmesen el lehet ücsörögni, hagy szabadon a teret és kerüld a zsúfoltság érzetét.

 

E négy tipp szem előtt tartásával könnyedén varázsolhatsz kedvenc helyedből egy igazán kultikus teret, ahová mindenki szívesen jár vissza! Ha pedig szeretnél egy ütős Neon LED-et, nézz körül kínálatunkban  vagy tervezd meg egyedi Neon LED dekorációd!